Semesterbostad i Lido di Venezia

Le Ville del Lido

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger i gröna omgivningar på den långa och lugnt trafikerade strandvägen. Dessutom går det fint att boka dessa lägenheter på både dags- och veckobasis.

Venedig på en halvtimme

Stället består av totalt 3 byggnader som ligger omkring poolen. Som något unikt ger le Ville möjligheten att kombinera badsemester med en storstadssemester, vilket gör detta ställe perfekt för både par och barnfamiljer. Samtidigt betyder belägenheten på den berömda Lido, att man kan ta med sin bil, och det finns privat parkering dels under öppen himmel, dels i övertäckt garage mot en mindre betalning.

Pool med spa avdelning

Det finns en trevlig reception som är öppen morgon och eftermiddag, liksom det finns frukostmatsal i källaren under receptionen, - och till skillnad från de flesta lägenhetskomplex, är både frukost och daglig städning inkluderat i priserna. Ställets pool, som också har en liten spa-avdelning är öppen från 09:00 till 19:00.

Lägenheterna

De totalt 22 lägenheterna är fint med enkelt inredda, och inredda helt i veneziansk stil i olika klassiska färger. Alla lägenheter har antingen terrass (på första våningen) eller balkong (andra våningen).

Tvårumslägenhet för totalt 2 + 1 personer:
- Lägenheterna är på cirka 45 m², och består av uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa till en person, kokvrå med 2 plattor och ett litet kylskåp, dubbelrum och badrum samt aircondition. Priset gäller för 2 personer, med möjlighet för extra säng mot tillägg.

Trerumslägenhet för totalt 4 + 1 personer:
- Lägenheterna är på cirka 58 m², och består av uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa för en person, kokvrå med 2 plattor och ett litet kylskåp, ett dubbelrum med bad, ett sovrum med 2 enkelsängar, ett extra badrum samt aircondition. Priset gäller för 4 personer, med möjlighet för extra säng mot tillägg.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Drago

Brenzone, Veneto

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Hotel Mediterranee

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map