Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Meerblick

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det perfekta läget gör det möjligt att både slappna av på stranden, kolla i butiker och upptäcka Lido di Jesolos stora utbud på aktiviteter för såväl stora som små. Ta dig med buss eller cykel till andra sidan av staden eller varför inte göra en utflykt till vackra venedig eller det stora vattenlandet som ligger i utkanten av Lido di Jesolo.

Njut av den privata stranden

På bara några sekunder kan du ta dig till den privata stranden mittemot lägenheten och leka med barnen i vattnet eller ligga under ett parasoll och läsa. Både det långgrunda vattnet och lägenheterna är välanpassade för barnfamiljer.Residence Meerblick består av tolv lägenheter fördelade på tre våningar. Fasaden och lägenheterna är nyrenoverade och det finns en tillhörande underjordisk parkering där varje lägenhet har en plats reserverad. Dessutom finns en gemensam trädgård.

Havsutsikt från balkongen

I alla lägenheter finns air-condition, safe-box, platt-TV, tvättmaskin och balkong. Havsutsikten kan du få antingen från sidan eller rakt mot havet så att du alltid har den bästa sikten att bestämma vilken som ska bli din solstol för dagen!

Lägenheterna på Residence Meerblick

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (Typ C5 med balkong, havsutsikt från sidan)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa (passar bara till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och balkong med havsutsikt från sidan.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (Type C5/F med balkong som rakt ut mot havet)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa (passar bara till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och balkong med utsikt rakt ut mot havet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Valbella

Bibione, Veneto

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Residence Lia

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

search map