Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Jesolo Lido Village

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Jesolo Lido Village byggdes 2007 efter ett projekt av den kände arkitekten Richard Meier. Du bor här i den östra delen av staden mellan via Levantina och den breda och sandstranden. Nära din lägenhet hittar du flera restauranger (inom ca. 300 meter) och du kan också gå till närmaste mataffär (ca. 150 meter).

Minimalistiskt inredd trädgård och pool

På denna semesteraläggning hittar du ett stort trädäck som omger den härliga poolen och barnpool. Härifrån kan du hålla ett öga på barnen när de leker i barnpoolen eller vara på den andra sidan av poolen för att sola i lugn och ro. Var medveten om att solstolarna vid poolen finns tillgängliga för alla gäster enligt principen först till kvarn.

Stilrena linjer utomhus och inomhus

Lägenheterna har egen ingång och är inredda med fokus på att skapa ljusa rum. Lägenheterna har en stor terrass som vetter mot poolen. Du hittar all den komfort som du är van vid hemifrån: Platt-TV, diskmaskin, tvättmaskin och aircondition. Det fins även ett privat garage och wi-fi i allmänna utrymmen.

Lägenheterna på Jesolo Lido Village

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass mot poolen)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet har utgång till terrassen som vetter mot poolen. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, platt-TV och aircondition. Wi-fi-anslutning finns tillgänglig i allmänna utrymmen.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass mot poolen)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och två bäddar i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet har utgång till terrassen som vetter mot poolen. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, platt-TV och aircondition. Wi-fi-anslutning finns tillgänglig i allmänna utrymmen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Aparthotel Ashanti

Bibione, Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Bali

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map