Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel Sheila

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är mycket bekvämt att bo på ett lägenhetshotell under semester. Du har bekvämligheten att på i lägenhet samtidigt som du har service och faciliteter som reception, frukostmatsal och pool.

Stort utbud strax intill

Du bor med ett lugnare läge på en sidogata till den större Via Olanda. Under sommarhalvåret, mellan kl 20.00 till 06.00 förvandlas Lido di Jesolos huvudgator till en enda lång och livlig gågata med stort utbud av restauranger och nöjen och ifrån ditt boende har du nära till allt detta. Dessutom ligger stranden endast ca 150 meter bort och som gäst på Aparthotel Sheila har du strandservice med i priset med två solstolar och ett parasoll per lägenhet.

Skönt komfortabelt

Aparthotel Sheila är ett omtyckt lägenhetshotell med bra standard. Här finns reception, gemensamt tv-rum, frukostmatsal, bar med möjlighet att sitta ute och parkering antingen i garage, på förfrågan och mot avgift eller strax intill.

Här finns även ett fint litet poolområde där även de minsta resenärerna har sin del och runt poolen finns det solstolar och parasoll. Eftersom lägenhetshotellet byggdes år 2006 finns det tillgång till fri Wi-Fi både i de gemensamma utrymmena som på rummen, och en internetpoint.

Under sommaren hålls det underhållning ett par gånger i veckan i form av levande musik.

Lägenheterna

Lägenheterna är modernt inredda och utrustade med pentry, mikrovågsugn, hårfön, kassafack, Sat-TV, luftkonditionering och balkong. Bor du i två-rumslägenheten har du två tv-apparater, ett i varje rum.

Nattportier finns.

Lägenheterna på Aparthotel Sheila

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (inkl. frukost)

Uppehållsrum med pentry och två enkel sängar som kan samlas till en dubbelsäng vid behov samt badrum med toalett och dusch samt balkong. Ca 20 m2.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (inkl. frukost)

Uppehållsrum med pentry och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller 2 enkelsängar och balkong, samt två badrum med toalett och dusch. Ca 40 m2.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Margherita

Caorle, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Adriana

Lido di Jesolo, Veneto

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Meerblick

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map