Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Altanea är en trevlig "semesterby" som ligger söder om den pittoreska staden Caorle. Inne på det stora, gröna området finns flera lägenhetshus och ett par hotell. Här har du alla tänkbara bekvämligheter som behövs för att din semester ska bli så trivsam som möjligt. Här finns en liten mataffär, småbutiker, barer, tobaksaffär, restauranger, glassbar, tvättmöjligheter mm. Och under sommarhalvåret finns det gott om aktiviteter för barnen. Du kan spela tennis, fotboll, volleyboll och basket och är du golfintresserad har du en stor fin bana, Pra delle Torri alldeles intill dig.

Skön atmosfär

Lido Altanea passar dig bra som åker med barn och vill ha ett bekvämt boende nära alla faciliteter. Havet och sandstranden ligger alldeles intill dig med direkt anslutning så du behöver inte korsa några vägar för att komma dit. Dessutom finns här ett litet ”minitåg” som tar dig runt överallt, vilket uppskattas av många, speciellt när man inhandlat dagens middag.

Nära välkända Caorle

In till Caorle är det ca 7,5 km och det tar endast 10 min med bil. Har du med din cykel eller kommer att hyra en på plats, går det bra att cykla in. Då tar du vägen via Porto Santa Margherita och korsar Fiume Livenza med en liten ”flotte”. Alternativt kan du ta bussen som stannar inne på semesterbyn och biljetter finns att köpa i tobaksaffären inne på området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map