Semesterbostad i Lazise vid Gardasjön

Residence Le Tende

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Le Tende ligger lite avsides i förhållande till vägen från Lazise mot Colà di Lazise.

Pool och barnpool

Den betalningsfria sjöstranden vid Pacengo ligger ca. 3 km bort och det är 7 km till Lazise och 5 km till Peschiera. I Colà di Lazises lilla centrum som ligger ca. 1 km bort finner man goda möjligheter för inköp och matställen. Vid lägenheterna som ligger på två sidor av en sluten väg finns det parkeringsplats. På denna sida av vägen ligger även poolen med barnpool som är gemensamt för gästerna.

Terrass eller stor balkong

Lägenheterna är enkelt inredda men erbjuder antingen egen terrass ut till trädgården (ifall de ligger på markplan) eller bred möblerad balkong ifall de ligger på andra våningen. De lägenheter som In-Italia förmedlar ligger på andra sidan av infartsvägen i förhållande till poolen vilket ger mer lugn och ro, men även några fler steg i förhållande till ett dopp i poolen.

Lägenheterna på Residence Le Tende

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) samt utgång till balkong eller trädgård, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år) samt utgång till balkong eller trädgård, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. I hallen som är bredare än normalt finns en våningssäng för ytterliggare två sovplatser.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

search map