Semesterbostad i Lazise vid Gardasjön

Condominio Gli Olivi

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På Condominio Gli Olivi bor ni bland de böljande kullarna som präglar den sydöstra delen av Gardasjön. Det är endast 500 meter till Colà di Lazises lilla centrum där man finner inköpsmöjligheter och matställen samt färre turister än vid städerna som ligger helt ut till sjön. I annat fall är det ca. 6 km till Lazise och 7 km till Pescheria del Garda som både erbjuder ordentliga centrum medan närmaste sjöstrand ligger ca. 3,5 km ner för kullen.

Stor pool och egen uteplats

På stället finns det gott om plats både ute och inne samt en stor pool i trädgården. Parkeringsfaciliteter finner man på den offentliga vägen utanför trädgårdens inhägnad. Alla lägenheter har egen uteplats som består av terrass ut mot trädgården för de som bor på första våningen samt en bred balkong för de som bor i lägenhet på andra våningen.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheterna är rymliga och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar eller dubbelsäng. Vidare finns det badrum med toalett och dusch samt utgång till uteplats med trädgårdsmöbler.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Le Tende

Lazise, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Corte Pontigliardo

Lazise, Veneto

Terrazze Gli Olmi

Lazise, Veneto

Populärt i Veneto

search map