Semesterbostad i Lazise vid Gardasjön

Borgo Mondragon

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Borgo Mondragon härstammar från 1300-talet och ligger i fina lantliga omgivningar med olivlundar och vinmarker endast 2 km från centrala Lazise.

Kombinera avkoppling med utflykter

Stället är en perfekt utgångspunkt för flera aktiviteter så trekking, promenader och cykelturer då man kan hyra cyklar på stället. Inom ca. 800 meter finner man dessutom butiker, kaféer, restauranger, pizzerior och andra nöjen.

Pool och barnpool

Samtliga byggnader på stället har blivit renoverade nyligen, däribland den gamla olivpressen och huvudbyggnaden. Detta gäller även lägenheterna där man bevarat gamla små detaljer så t.ex. friliggande träbalkar i taket och stenväggar. Av moderna inslag finner man pool med massagefunktion, barnpool och soldäck med solstolar och parasoller. Dessutom finns här reception, tvätteri, lekplats och parkeringsplats.

Välinredda lägenheter

På Borgo Mondragon finns det totalt 24 lägenheter fördelade på två och trerumslägenheter i tre plan: första, andra och tredje våningen. De är alla välinredda och utrustade med aircondition, förvaringsbox och satellit-TV. I köket finner man spis med 4 kokplattor, diskmaskin och microvågsugn. Enstaka lägenheter fördelar sig på två våningar där den nedersta del används som dagområde medan sovrummen ligger på övre. Lägenheterna på första våningen har dessutom möblerad terrass.

Lägenheterna på Borgo Mondragon

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A)

Lägenheterna A är på ca. 45 m² och kan ligga på antingen första, andra eller tredje våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (Typ B)

Lägenheterna B är på ca. 65 m² och kan ligga på antingen första, andra eller tredje våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A)

Lägenheterna A är på ca. 45 m² och ligger på antingen första våningen med utgång till en liten terrass. De består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (Typ B med terrass)

Lägenheterna B är på ca. 65 m² och ligger på första våningen med utgång till en liten terrass. De består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Montecolo Resort

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

search map