Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Residence Rustico

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Xx Xx Xx Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser (typ C)
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Rustico ligger i gröna omgivningar endast 1 km från centrala Garda. Det är gångavstånd till centrum där det finns flera affärer och restauranger. Enklare blir det inte!

Gemensam grillplats

Det finns totalt 9 större eller mindre lägenheter som ligger i två sammanhängande byggningar med gemensam trädgård och stor swimmingpool. De översta lägenheterna ligger på 5 våningen och även om det inte finns hiss, belönas man med en fantastisk utsikt. Bakom byggnaderna finns det parkeringsplats, och förutom några få leksaker till mindre barn, finns det också ett gemensamt grill-område.

Rustika lägenheter

Lägneheterna är enkelt inredda - eller om man så vill rustika som namnet också antyder, men de har bas-kraven för komfort, så som förvaringsbox, kaffebryggare och satellit-TV.

Lägenheterna på Residence Rustico

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

är på ca. 30 m² och ligger på första våningen (1 lägenhet i allt). Består av upehållsrum med två dubbla bäddsoffor, kokvrå med gasplattor, kaffekokare och kylskåp samt badrum med dusch.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (Typ A)

- är på ca. 30 m² och ligger på första våningen (1 lägenhet i allt). Består av upehållsrum med dubbel bäddsoffa och dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng, kokvrå med gasplattor, kaffekokare och kylskåp samt badrum med dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (Typ B)

är på ca. 60 m² och ligger på första våningen, på 2., 3 eller 4 våningen (6 lägenheter i allt) De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök eller kokvrå med gasplattor, kaffekokare och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch.

Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser (typ C)

är på ca. 80 m², och ligger på 2 våningen (1 lägenhet i allt). Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök med gasplattor, kaffekokare och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsängar samt badrum med dusch och tvättmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Ca' Mulini

Garda, Veneto

Appartamenti San Benedetto

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map