Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Residence Pratone

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Pratone ligger knappt 1 km från centrala Garda och nära den pittoreska Punta Virgilio. Här kan du njuta av dagarna vid poolen medan barnen leker eller ta en promenad till sjön längs en privat stig.

Härliga omgivningar för både stora och små

Man kommer ner till sjön via en privat stig. Vil man bada finns det en fin pool med separat barnpool samt solstolar och utomhusdusch. Till stället finns grill och parkering (en plats per lägenhet). I närheten finns det restaurang, pizzeria, bar och supermarket. Trots att stället vänder mot sjön har man inte sjöutsikt vilket beror på det kraftiga växtligheten.

Lägenheternas faciliteter

Lägenheterna har TV med några få satellitkanaler och värmeanläggning. Några lägenheter kan även vara fördelade på två våningar. De har alla terrass med bord och stolar samt parasoll.
OBS: Check-in sker alltid mellan kl. 16:00 - 19:00. Efter kl. 19:00 är det inte möjligt att checka in och man blir då tvungen att övernatta på annat hotell för egen räkning.

Lägenheterna på Residence Pratone

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (Typ ST4 med terrass)

Lägenheterna är på ca. 35 m² och består av uppehållsrum med två sovplaster i bäddsoffa samt kokvrå, loft med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (Typ A4 utan balkong/terrass)

Lägenheterna är på ca. 35 m² och består av uppehållsrum med två sovplatser i bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har inte balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (Typ A4 med terrass)

Lägenheterna är på ca. 35 m² och består av uppehållsrum med två sovplatser i bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom terrass.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (Typ B6 med terrass)

Lägenheterna är på ca. 60 m² och består av uppehållsrum med två sovplatser i bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom terrass.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (Type C8 med terrass)

Lägenheterna är på ca. 75 m² och ligger på andra våningen. De består av uppehållsrum med två sovplatser i bäddsoffa samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Det finns dessutom ytterligare ett loft eller ett sovrum med två enkelsängar. Lägenheten har dessutom terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Villaggio Lido

Cavallino

search map