Hotell i Garda vid Gardasjön

Hotel Poiano

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Poiano ligger i stadsdelen Costermano ca. 2 km från Garda centrum med en fin utsikt över områdets marker och med Gardasjön i fjärran.

Hotell i skön natur

Hotellet är en del av ett större komplex som även har 160 lägenheter och som bildar ett litet samhälle. När man kör igenom den stora porten, som är avspärrat med en elektronisk bom, befinner man sig på ett 60 hektar stort område som präglas av skön natur med avkopplande omgivningar.

Restaurang och panoramautsikt

De flesta av hotellens rum ligger i huvudbyggnaden där även receptionen, lobbyn, bar, pianobar och restaurangen med utomhus serveringen med panoramautsikten med Gardasjön i horisonten ligger. Dessa faciliteter kan även utnyttjas av de som bor i lägenheten, liksom de övriga faciliterna.

Flera faciliteter

Det finns en stor olympisk pool (25 x 50 m), barnpool (miniklub och animation för barn vid poolen), 6 tennisbanor med grus som är upplyst på kvällarna (möjlighet till tennislektioner mot betalning), en syntetisk fotbollsplan, vollybollplan, tvätteri (mot betalning) och naturligtvis parkeringsplatser.

Rum med balkong

Det finns flera olika rumstyper, alla fint inredda med telefon, TV, minibar, aircondition, safe, balkong och badrum med WC, dusch eller badkar samt hårfön. Några rum är riktade mot trädgården och andra mot sjön.

Rummen på Hotel Poiano

Dubbelrum Costabella med balkong (inkl. frukost)

Rummen Costabella har alla balkong med utsikt till hotellets park.

Dubbelrum Panorama med balkong & sjöutsikt (inkl. frukost)

Rummen Panorama har alla balkong med utsikt till sjön.

Junior Suite med balkong & sjöutsikt (inkl. frukost)

Junior sviterna ligger i mindre byggnader ca. 200 meter från huvudbyggnaden. De är rymliga och mäter ca. 40 m²). De har alla en bred balkong eller terrass med utsikt till sjön samt har badrum med både dusch och badkar. Man kan bo upp till 4 personer varför sviterna rekommenderas åt barnfamiljer.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

search map