Hotell i Garda vid Gardasjön

Hotel Palme

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Palme ligger ca. 300 meter från centrum i Garda samt samma avstånd till sjön. Det är ca. 800 meter till en offentlig badstrand med busshållplats i direkt anslutning. Hotellet är omgivet av en fin grön park med pool för små barn och vuxna, båda delas med systerhotellet Suite som ligger bredvid. Det finns även parkeringsmöjligheter.

Inbjudande trots allt

Inredningen känns lite gammaldags med lågt till tak, trämöbler och tunga soffor. Det låga taket och de mörka färgerna på väggarna gör att man kan känna sig lite instängd, framförallt i korridorerna. Hotellets rum är enkla och utrustade med TV, telefon samt badrum med toalett och dusch eller badkar. En del rum har även balkong eller terrass. Både de gemensamma utrymmen och rummen skulle behöva en ansiktslyftning men framstår ändå som inbjudande.

Restaurang där halvpension är inkluderat i priset

Det finns även en restaurang på hotellet då man endast kan bo med halvpension. Frukosten består av en buffé och middagen mellan ett urval av tre olika förrätter, huvudrätter och dessert samt en salladsbuffé. Detta är lika för alla gäster, medan man väljer sin 'primo' och huvudrätt dagen Innan utifrån en meny med ett visst urval. Det ska noteras att maträtterna är rikliga men man ska inte förvänta de stora gastronomiska upplevelserna.

Här bor du centralt

Hotellet rekommenderas åt resenärer som gärna bor lite spartanskt, inte har lust att gå ut och äta varje dag men som gärna vill ha tillgång till pool samtidigt som man bor centralt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Hotel Laura Christina

Malcesine, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map