Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fin placering

Många skandinaver känner väl till Garda efter många års semester resor hit. Hotellen är idag moderna och även byn har fått en behövlig ansiktslyftning. Det finns goda bussförbindelser för både den som vill ta sig mot den nordliga delen av sjön såsom den södra där staden Verona utmärker sig. På den södra delen ligger även byn Peschiera som är mest känt för Gardaland (Italiens största nöjespark) men härifrån finns det också goda båtförbindelser till andra delar av sjön. Motorvägen som leder till Brennerpasset når man lättast via Costermanopasset som går mellan Monte Baldo och Monte Brione.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Flera nöjen

Strandpromenaden i Garda är riktigt trevlig och urvalet av cafeér, restauranger och butiker är stort. Garda ligger dessutom bara några få kilometer från byn Bardolino, och skulle man vilja ha mer av shopping så är det utan tvekan till Verona och dess shoppinggata via Mazzini man ska åka.

Aktiviteter till sjös

Hyr en båt eller trampebåt, ta en båttur med NAVIGARDAs båtar (biljett köper man på kajen). Gardasjön är inte bara promenader längs sjöpromenaden, det är också upplevelser till sjös och vattenaktiviteter för stora som små.

 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Marco Polo

Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map