Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence San Carlo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence San Carlo ligger i stadsdelen Costermano ca. 4 km från Gardasjön. Stället ligger i en återvändsgränd nära huvudvägen från Garda. Det är därför enkelt att ta sig hit samtidigt som man befinner sig i lugna och avslappnade omgivingar.

Pool för barn och vuxna

Det finns totalt 50 lägenheter varav hälften är privatägda. Då man befinner sig högt ovanför sjön har de flesta lägenheter en fin utsikt över sjön. På stället finns det pool med barnavdelning, liten lekplats, en stor parkeringsplats och reception. Inköpsmöjligheter och restauranger finns ca. 100 meter från stället.

Lägenheterna är från 70-talet vilket betyder att inredningen är lite gammeldags. De framstår dock mycket välskötta. De är alla utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och centralvärme. Lägenheterna har alla balkong eller terrass med trädgårdsbord och stolar. Man ska veta att balkongerna är breda men det finns inte plats för mer än 4 stolar och ett bord. OBS: Check-in sker alltid mellan kl. 16:00 - 19:00. Efter kl. 19:00 är det inte möjligt att checka in och man blir då tvungen att övernatta på annat hotell för egen räkning.

Lägenheterna på Residence San Carlo

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ ST – ca. 30 m²)

Består av allrum med enkel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), separat kök eller kokvrå, nattområde med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) och badrum med toalett och dusch. Från allrummet finns utgång till en bred balkong eller trädgård med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A – ca. 35 m²)

Består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet finns utgång till en bred balkong eller trädgård med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ B – ca. 48 m²)

Består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet finns utgång till en bred balkong eller trädgård med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Roma

Malcesine, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Eden

Peschiera sul Garda

search map