Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence La Filanda

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Filanda ligger ca. 4 km från Gardasjön i ett grönt område på ca. 15.000 m². Själva byggnaden härstammar från slutet av 1800-talet och användes för silkesproduktion och som spinneri.

Pool för barn och vuxna

På den tiden hade man inte behov för stora balkonger och därför har inte alla lägeneter en privat uteplats. I stället är stämingen praktfull med en stor portico, välvda tak och trappor som präglar byggnaden. I den stora trädgården finns en fin pool för vuxna och en barnpool bredvid samt en lekplats. För gästerna finns även mynttvätt, en trevlig restaurang, reception och parkering.

Restaurang med lokala rätter

Restaurangen bjuder på såväl de mer kända italienska rätterna som lokala specialiteter. Här väljer många lokalbor att äta middag under sommaren och här arrangeras även bröllop ibland. Till dem som önskar finns det möjlighet att få serverat frukost i lägenheten.

Lägenheterna

Lägenheterna är välmöblerade och har alla TV med några satellitkanaler, förvaringsbox, värmeanläggning och telefon. Några lägenheter har sin terrass antingen med direkt utgång eller i trädgården men priset är då något högre.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ AM utan terrass):
- Lägenheterna är på ca. 40 m² och ligger på vindsvåningen. De består av uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter är de enda med aircondition.
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ AM utan terrass):
- Lägenheterna är på ca. 40 m² och ligger på vindsvåningen. De består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A utan terrass):
- Lägenheterna är ca. 43 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A med terrass):
- Lägenheterna är ca. 43 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenhetets typen har dessutom terrass.
Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (typ A med loft och utan terrass):
- Lägenheterna är ca. 45/50 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), loft med en enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ B utan terrass):
- Lägenheterna är på ca. 57 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Några av dessa lägenheter kan vara uppdelade på två våningar.
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ B med terrass):
- Lägenheterna är på ca. 57 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom terrass. Några av dessa lägenheter kan vara uppdelade på två våningar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Poiano

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populärt i Veneto

search map