Hotell i Cittadella i Veneto

Hotel Roma

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo på detta charmiga och personliga hotell mitt i staden Cittadella med sin välbevarade medeltidsmur som omger hela staden. Hotellet har privat parkering endast 150 meter från dörren - det är enkelt att köra fram till stadsmuren och parkera bilen några minuters promenad från sitt rum.

Sköna omgivningar och flera utflyktsmöjligheter

Luciana och hennes familj har satt en ära till att renovera detta lilla adelspalats och bevara den ursprungliga atmosfären. I den stora hallen på andra våningen finner man både reception och frukostrestaurang. På hotellet har du fina möjligheter att smaka familjens egen grappa som produceras i ett lokalt destilleri. Från Cittadella kan du även göra flera spännande utflykter: Städerna Vicenza och Treviso ligger inom kort köravstånd men även medeltidsstäderna Marostica och Bassano del Grappa är sevärda. Gloöm heller inte bort Palladios villor (läs mer på: Ville Palladiane).

Välutrustade rum

Hotellet erbjuder totalt 12 rum som alla är trevligt möblerade och utrustade med aircondition, minibar, TV, telefon och eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Rummen verkar små på bilderna och det beror på att man valt att sätta in stora och breda sängar i alla rum. Inget av rummen har balkong men nedanför trappan till hotellet finns flera caféer, bänkar och inte minst torg där man kan njuta av vistelsen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Le Vescovane

Longare, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

search map