Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Efter att du har lämnat Lido di Jesolo bakom dig kör du ut på en smal landtunga med Venediglagunen på ena sidan och havet på andra. Här ligger bl a Cavallino, som är en lugn semesterort, perfekt för soldyrkande gäster.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Området sträcker sig över flera kilometer och har många gröna områden som hjälper till att skilja huvudvägen från stranden. Alla hus och lägenheter är låga byggnader och de flesta är traditionella färgglada radhus. Du finner alla de faciliteter som du har behov för på din semester såsom mataffärer, restauranger, glassbarer och ett stort utbud av sportaktiviter.

Ta det lugnt eller aktivera dig

Eftersom Cavallino endast ligger 5 km från den livliga semesterorten Lido di Jesolo kan du själv bestämma hur din semester ska se ut. Du kan välja att ta det lugnt och slappa vid poolen eller på stranden och när du, mot förmodan, tröttnat på detta kan du bege dig till grannorten där du har ett stort utbud av trevliga butiker, prisvärda restauranger och nöjen som passar hela familjen. I Lido di Jesolo finns nämligen golfbana, stort vattenland, go-cartbana och flera andra aktiviteter. Cavallino är också en god utgångspunkt för ett besök i den vackra och mytomspunna staden Venedig. När du ska till Venedig - och det bör du - kan du antingen köra den långa vägen runt om lagunen eller ta en trevlig båttur från Treporti eller Punta Sabbione. I både Cavallino och i de närliggande städerna Treporti och Jesolo arrangeras det marknad en gång i veckan. Du har många fler sevärdheter i din närhet som t ex den vackra staden Treviso, Padova, Verona, Gardasjön med Valpolicella och Prosecco-området. Är du intresserad av shopping kan du ta en runda till Noventa di Piave, en outlet med kända märken.

 
 

Populärt i Veneto

search map