Semesterbostad i Caorle i Veneto

Ville di Villaggio Hemingway

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På Ville di Villaggio Hemingway som ligger ca 100 meter från den sköna sandstranden och 400 meter från stadens pittoreska centrum finns det, utöver lägenheter, även några radhus.

Bra boende med radhuskänsla

Vi har valt att presentera denna variant av boende på Aparthotel Villaggio Hemingway separat och med namnet Ville di Villaggio Hemingway. Detta för att du lättare ska kunna hitta rätt eftersom det finns flera olika lägenhetstyper att välja mellan och de sk villorna ska få lite mer uppmärksamhet..

Givetvis har du exakt samma faciliteter som alla andra, förutom att du har egen ingång till ditt boende. På Aparthotel Villaggio Hemingway finns en fin lobby med bekväma sittplatser och det är här du även har receptionen som är bemannad dygnet runt. I ena hörnet finns en bar som serverar goda drycker från morgon till kväll och i anslutning till denna ett frukostrum. Det går nämligen att köpa frukost på plats om du en morgon inte känner för att tillaga den själv.

Pooler och fina faciliteter

I mitten, omgärdad av byggnaderna har du det fina poolområdet där du har solstolar, parasoll, jacuzzihörna och en stor barndel till de yngsta gästerna, som man dessutom ordnar minidisco för. Inne på området finns ytterligare en pool som är uppvärmd och som uppskattas extra mycket av gäster som åker i början eller i slutet av säsongen. Din bil ställer du tryggt innanför grindarna och det går att köpa till garageplats på förfrågan och efter tillgänglighet. Det går att köpa till extra service på plats som t ex strandservice, extra städning, frukost, Internet och barnsäng.

Lägenheterna

De sk radhusen har alla en egen ingång och har luftkonditionering, Sat-TV, kassafack, mikrougn, hårtork, diskmaskin, tvättmaskin, strykbräda, internet, kaffekokare och beroende på den lägenhetstyp du har finns här balkong, terrass/trädgård med bord och stolar. Vi har valt att ge detta boende en halv sol extra för sina faciliteter på plats!

Läs om lägenheterna på Ville di Villaggio Hemingway

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Roberta

Caorle, Veneto

Villaggio Margherita

Caorle, Veneto

Rekommendationer till dig

Valbella

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map