Semesterbostad i Caorle i Veneto

Aparthotel Villaggio Hemingway

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i moderna semesterlägenheter ca 100 meter från havet och den sköna stranden, Spiaggia Levante och har dessutom endast 400 meter in till Caroles medeltida stadskärna.

Bekvämt boende för hela familjen

Aparthotel Villaggio Hemingway passar både par som familjer, mycket tack vare det centrala läget som gör att du når allt du behöver inom ca 10 minuters promenad. Du bor på samma sida som Spiaggia Levante och du behöver inte gå många minuter innan du når den härliga stranden. Och inte långt ifrån Aparthotel Villaggio Hemingway finns en stor och välsorterad mataffär, där du kan handla hem allt mellan himmel och jord till rimliga priser.

Mer än bara boende

Det som är extra bekvämt med Aparthotel Villaggio Hemingway är att atmosfären och servicen är mer likt ett hotells, därav namnet Aparthotel. Här finns en fin lobby med bekväma sittplatser och det är här du även har receptionen som är bemannad dygnet runt. I ena hörnet finns en bar som serverar goda drycker från morgon till kväll och i anslutning till denna ett frukostrum. Det går nämligen att köpa frukost på plats om du en morgon inte känner för att tillaga den själv.

Pool och faciliteter

I mitten, omgärdad av byggnaderna har du det fina poolområdet där du har solstolar, parasoll, jacuzzihörna och en stor barndel till de yngsta gästerna, som man dessutom ordnar minidisco för. Inne på området finns ytterligare en pool som är uppvärmd och som uppskattas extra mycket av gäster som åker i början eller i slutet av säsongen. Din bil ställer du tryggt innanför grindarna och det går att köpa till garageplats på förfrågan och efter tillgänglighet. Det går att köpa till extra service på plats som t ex strandservice, extra städning, frukost, Internet och barnsäng.

Lägenheternas inredning

Lägenheterna är komfortabelt inredda och har alla luftkonditionering, Sat-TV, kassafack, mikrougn, hårtork, diskmaskin (förutom tvårumslägenheten för 2/3 personer), tvättmaskin, strykbräda, kaffekokare och Internet. Sovplatsfördelningen och kvadratmetrarna kan variera. Vissa lägenheter som ligger högst upp har snedtak och träbjälkar. Boende i radhusvarianten presenterar vi separat. Vi har valt att ge detta boende en halv sol extra för sina faciliteter på plats!

Läs om lägenheterna på Aparthotel Villaggio Hemingway

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Roberta

Caorle, Veneto

Villaggio Margherita

Caorle, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

search map