Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Residence Taki

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Taki ligger vid Brenzone i lugna omgivningar ca. 2 km från centrum där man finner barer, butiker och restauranger. Här finns två pooler med barnpool och tillhörande solterrass varifrån man har en härlig utsikt över den västra delen av Gardasjön. Poolerna är öppna från maj till september. Dessutom finns det en liten kiosk/bar.

Gröna omgivningar 150 m från sjön

Lägenheterna är fördelade på tre hus och omgivna av en stor olivlund. Det är ca. 150 meter från sjön och stranden och till Hotel Taki där det finns en restaurang. Gratis parkering för gästerna på stället.

Lägenheter med balkong eller terrass

Alla lägenheterna är snyggt men enkelt inredda och har balkong eller terrass med sjöutsikt. Standardlägenheterna ligger fördelade över två byggnader, medan superiorlägenheterna, som även har hårtork och luftkonditionering ligger i huvudbyggnaden. I huvudbyggnaden finns dessutom en hiss. Dessutom blir superiorlägenheterna städade dagligen.

Aircondition - så fungerar det på Residence Taki

Airconditionanläggningen består av två motorer som stöttar varandra och är gemensamt för alla lägenheter med aircondition. Du har möjlighet att regulera temperaturen 2-3 grader mer eller mindre i förhållande till den centralt bestämda standardtemperaturen. Systemet fungerar genom att man använder kallt vatten som pumpas i rör forbi alla lägenheterna i byggnaden. Det är en grön anläggning som har sin fördelar (bättre inomhusklimat) och nackdelar (långsammare process). Följ anvisningarna ovan och du kommer uppleva att anläggningen fungerar efter förmålet med mindre risk för att du får en förkylning - men om du håller dörren ut till terrassen eller fönster öppna fungerar systemet inte alls, då det påverkas starkt av den luft och fuktighet som kommer utifrån.

Du kan äta frukost och kvällsmat på hotellet vid sjön

Om semester för dig betyder att du håller du borta från matlagning kan du ta del av fördelaktiga priser för frukost och middag (halvpension). Förvänta inte gastronomiska upplevelser eller spännande rätter, men du kan äta frukosten som buffé och om kvällen serveras det enkla rätter och en salladsbuffé med alla grönsaker du gärna vill ha. Restaurangen ligger på Hotel Taki som ligger ut till Gardasjön på andra sidan av vägen, ca. 100 meter från lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Residence Taki

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Poiano

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Populärt i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map