Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Residence Club Gardablú

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Club Gardablú ligger i ett lugnt område vid Brenzone endast 150 meter från sjön och stranden. Här finns reception, hiss, pool (uppvärmd i långsäsongen), parkering, bordtennis och lekplats.

Gott om plats för barnen

Här kan barnen leka fritt utan att föräldrarna behöver oroa sig för trafiken. Stället ligger nämligen på slutet av en väg som trafikeras nästan endast av ställets gäster samt de lokala invånare som också bor längs med vägen.

Lägenheter med balkong

Här finns totalt 26 lägenheter som alla är snyggt inredda och välskötta. Lägenheterna har ingång från bergssidan medan uppehållsrummet och terrassen / balkongen blickar ut över sjön även om sjöutsikten ibland täcks av träden i trädgården.

Lägenheterna på Residence Club Gardablú

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (A)

Lägenheterna är på ca. 35 m². De består av kokvrå (med kaffekokare) och matplats i uppehållsrummet där det även finns en dubbel bäddsoffa. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (B)

Lägenheterna är på ca. 35 m². De består av kokvrå (med kaffekokare) och matplats i uppehållsrummet där det även finns en dubbel bäddsoffa. Vidare finns det sovrum med våningssäng, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass. Sovrummet är något mindre men istället har man mer plats i uppehållsrummet. Denna typ rekomenderar vi åt par med barn som ska tidigt i säng så de inte blir störda medan man njuter av kvällen på terrassen. Det finns endast tre lägenheter av denna typ på stället.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Roma

Malcesine, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map