Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Residence Atlantide

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta trevliga lägenhetsresidens öppnade i maj 2009 och ligger 200 meter från centrum av samhället Assenza di Brenzone. Stället ligger nästan helt ner till Gardasjön då det enda som skiljer stället och sjön är kustvägen Gardesana. En mindre affär finner man endast 200 meter bort.

Pool mot sjön

Stället består av fyra olika byggnader med flera terrasser. Totalt finns det 46 rymliga tvårums och trerumslägenheter. Lägenheterna ligger både på första andra och tredje våningen. Alla lägenheter är moderna och funktionellt inredda. Det finns även en fin pool på ca. 150 m² med solstolar och parasoller, tvätteri samt restaurang/pizzeria. Här kan man beställa olika rätter och frukost.

Fint inredda lägenheter

Alla lägenheter är rymliga och har uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå med 3-4 elektriska kokplattor och kylskåp, diskmaskin och italiensk kaffemaskin, aircondition eller möjlighet för uppvärmning, förvaringsbox, telefon, satellit-TV samt balkong eller terrass.

Lägenheterna på Residence Atlantide

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (Typ A)

Lägenheterna är på ca. 35/50 m² och består av stort uppehållsrum och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch (några med ingång direkt från sovrummet).

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (Typ A)

Lägenheterna är på ca. 40/55 m² och består av stort uppehållsrum och dubbel och enkel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch (några med ingång direkt från sovrummet).

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (Typ B)

Lägenheterna är på ca. 40/55 m² och består av stort uppehållsrum och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng samt et eller två badrum med toalett och dusch (några med ingång direkt från sovrummet). Lägenheten kan vara fördelad på två våningar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (Typ B)

Lägenheterna är på ca. 60/70 m² och består av stort uppehållsrum och dubbel (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt et eller två badrum med toalett och dusch (några med ingång direkt från sovrummet). Lägenheten kan vara fördelad på två våningar.

Trerumslägenhet med 4/7 sovplatser (Typ B)

Lägenheterna är på ca. 72 m² och består av stort uppehållsrum och dubbel bäddsoffa samt och enkel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch (några med ingång direkt från sovrummet). Lägenheten kan vara fördelad på två våningar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Antica Torre

San Felice del Benaco, Lombardiet

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Veneto

search map