Semesterbostad i Bibione i Veneto

Residence Millenium Star

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Millennium öppnade år 2002 och är ett snyggt lägenhetsresidens som ligger centralt nära butiker, inköpsmöjligheter, matställen och endast 250 meter från den breda sandstranden. Det centrala läget nära huvudgatan gör att man inte ska förvänta sig lugn och ro dygnet runt.

Lägenheter med balkong eller trädgård

Alla lägenheter är snyggt möblerade och utrustade med aircondition, balkong eller privat trädgård samt satellit-TV och förvaringsbox. Dessutom finns det en privat parkeringsplats.

Lägenheterna på Residence Millenium Star

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ B4)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har dessutom balkong eller privat trädgård.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ B5)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en balkong eller privat trädgård.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ C6)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst till barn), två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom balkong eller privat trädgård.

Trerumslägenhet med 7 sovplatser (typ C7)

Lägenheterna ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har dessutom privat trädgård.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Lia

Bibione, Veneto

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Appartamenti Orchidea

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Populärt i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

search map