Semesterbostad i Bibione i Veneto

Residence Evanike

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Eftersom du bor nästan mitt emellan Bibione's två områden, det livliga Spiaggia och det lugnare Lido del Sole har du stora valmöjligheter här på Evanike. Det tar ca 15-20 min ,beroende på din takt, att ta dig antingen till det ena centrumet eller det andra. Även till den sköna sandstranden och strandpromenaden, som tar dig längs med Bibione, tar det ca 15 min.

Härligt med pool för både liten som stor

Det som slår dig först är nog att det fina poolområdet och den välskötta tomten runt om. Här kan du koppla av och njuta av solen på den härliga solterrassen för att sedan ta dig ett svalkande dopp. Barnen har sin egen lilla pool där de säkerligen i timmar kan roa sig med nyfunna vänner. Och något som uppskattas lite extra är att det tre gånger i veckan hålls lite underhållning för de yngsta gästerna.

Lägenheterna

De 74 modernt inredda lägenheterna har alla tvättmaskin, diskmaskin, microvågsugn, kylskåp, luftkonditionering, Sat-TV och kassafack. 1 st Wi-Fi utan kostnad.
Parkering i garage.

Lägenheterna på Residence Evanike

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ B2 1:a vån.)

På första våningen med utgång till den inhägnade trädgården. Allrum med pentry samt bäddsoffa för två personer (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Ca 40 m2.

Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser (typ B1 1:a vån.)

På bottenplan med utgång till den inhägnade trädgården. Allrum med pentry samt bäddsoffa för två personer (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Ca 47 m2.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ C6 1:a vån.)

På bottenplan med utgång till den inhägnade trädgården. Allrum med pentry samt bäddsoffa för två personer (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. OBS: Några få lägenheter är inredda med enkel bäddsoffa i uppehållsrummet och våningssäng i det lilla sovrummet. Ca 57 m2.

Fyrarumslägenhet med 7/8 sovplatser (typ D)

belägen på andr a våningen med loft: allrum med pentry och bäddsoffa för 1 person, bad/dusch och WC, sovrum med en dubbelsäng samt en enkelsäng, litet sovrum med en enkelsäng (under trappan), 2 balkonger, trappa upp till sovloft med snedtak; sovrum med en dubbelsäng samt en enkelsäng. Bad/dusch och WC. Ca 80 m2.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Populärt i Veneto

search map