Hotell i Bibione i Veneto

Hotel Bibione Palace

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Bibione Palace är ett trivsamt hotell med fint läge som passar dig ypperligt som vill bo bra, ha tillgång till ett fint poolområde och kunna ta dig till stranden på ett par minuter. Dessutom har du ett lagom promenadavstånd till stadens butiker, trevliga uteserveringar mm.

Njut av solen vid poolen eller på stranden

Du bor som sagt intill Bibiones långa sköna sandstrand och till hotellet hör en privat strand där du som gäst har en tillägnad plats.
För dig som föredrar att lapa sol från poolkanten finns här ett fint poolområde med skön pool, solstolar och parasoll. Man ser även till att barnen ska trivas och de yngsta gästerna har sin egen uppvärmda pool med bl a rutschkana samt en liten lekplats att vara på.

Kombinera avkoppling med aktiviteter

För extra avkoppling kan du besöka hotellets SPA där det finns en uppvärmd inomhuspool, bastu, gym och möjlighet att beställa olika behandlingar och massage. När du känner att det är dags för lite aktivitet kan du alltid ta en joggingtur längs med strandpromenaden, spela biljard eller pingis. I Bibione finns det även tennisbanor, möjlighet till hästridning och ca 8 km bort finns en 18- hålig golfbana. Det går att hyra cykel (samt hjälm) på hotellet, efter tillgänglighet, annars har du gott om cykeluthyrare i centrum.

Vällagad mat och flera alternativ

På Hotel Bibione Palace börjar du dagen med en god frukost där du bl.a. får nybakat, färsk frukt, juice, yogurt mm. Lunchen kan du avnjuta vid poolkanten på restaurang Hemingway och middagen serveras på restaurang Mastroianni som erbjuder traditionella rätter och använder sig av närproducerade råvaror. Du kan välja mellan viner framför allt från Veneto och Friuli men givetvis även från Italiens övriga vinproducerande regioner. Efter den goda välsmakande maten kan du njuta av hemlagade desserter. Har du speciella önskemål som t ex glutenfritt går detta bra om du säger till i god tid innan.

Du bor bra i komfortabla rum

Rummen mäter ca. 22 m² och är utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar, förvaringsbox, wi-fi, badrum med dusch samt balkong och havsutsikt från sidan. Det finns möjlighet till en extra säng för barn under 13 år. Det går att låna, efter tillgänglighet, liten sittvagn och babylarm. Parkering finns att tillgå.

Rummen på Hotel Bibione Palace

Dubbelrum med balkong & havsutsikt från sidan (med halvpension)

Rummen mäter ca. 22 m² och är utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar, förvaringsbox, wi-fi, badrum med dusch. Balkong med delvis havsutsikt. Det finns möjlighet till en extra säng för barn under 13 år.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Hotel Corallo

Bibione, Veneto

Le Soleil Hotel

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Villaggio Lido

Cavallino

search map