Semesterbostad i Bardolino vid Gardasjön

Residence Ca' Mure

Pris från per pers.
Poolen vid Residence Arca sul Garda Tennisbana vid Residence Arca sul Garda Pool vid Residence Arca sul Garda Faciliteter vid Residence Arca sul Garda
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Ca' Mure ligger i lugna omgivningar ca. 300 meter från Residence Arca sul Garda där det finns reception, restaurang samt fint poolområde med tillhörande barnpool, tvätteri, tennisbanor och cykeluthyrning till förfogande för gästerna.

Mindre ställe men flera faciliteter

På Residence Ca' Mure finns det parkeringsplats, trädgård och endast 8 lägenheter. Lägenheterna är utrustade med satellit-TV, telefon, förvaringsbox samt centralvärme.

Lägenheterna på Residence Ca' Mure

Tvårumslägenhet Classic med 2/4 sovplatser (utan terrass)

Lägenheterna är på ca. 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Classic med 4/6 sovplatser (utan terrass)

Lägenheterna är på ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är på ca. 55 m² och ligger på markplan med utgång till en egen möblerad terrass. Lägenheterna består invändigt av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Poiano

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Terrazza sul Lago

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

search map