Semesterbostad i Bardolino vid Gardasjön

Residence Arca sul Garda

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Arca sul Garda ligger i en naturlig amfiteater med utsikt över sjön mellan Bardolino och Garda - omgivet av olivlundar och vinodlingar. Här bor du i sköna omgivningar nära städerna Garda och Bardolino som nås via en promenad på 15-20 minuter längs sjön (ca. 1,5 km) medan det är ca. 3 km till centrala Garda.

Allt vad barnen kan önska

På stället finns det en fin pool med separat barnpool samt lekplats och tennisbana. Det finns även reception, parkeringsplats, tvättmöjligheter och en restaurang med vacker utsikt över sjön.

Frodiga omgivningar och utsikt över sjön

I den gröna trädgården växer blommor och höga träd som ger behaglig skugga över de många bänkarna som står längs stigarna på de 56.000 m². Här har barnen gott om utrymme medan de vuxna kan njuta av utsikten från ett av de lugna hörnen.

Lägenheter med barnvänliga förhållande

Lägenheterna är enkelt inredda och fördelade på flera byggnader omgivna av gröna gräsmattor och trädgårdar. Alla lägenheterna är utrustade med diskmaskin, förvaringsbox, telefon, TV med utvalda satellitkanaler och centralvärme som dock verkar lite gammaldags - vilket påverkar den invändiga atmosfären. Därför rekommenderar vi inte att man bokar detta ställe för att njuta inomhus. Nästan alla lägenheter har dock balkong eller terass med bord och stolar. Just uteplatserna är riktigt fina och gör sig perfekt för familjer eller par som gärna vill koppla av.
OBS: På stället finns det både lägenheter som ligger i de större byggnaderna samt lägenheter i villorna som ligger runt omkring på ställets grund.

Läs om lägenheterna på Residence Arca sul Garda

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populärt i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map