Semesterbostad i Bardolino vid Gardasjön

Appartamenti Vignol Uno

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här kan du uppleva denna vackra region i ett lugnt område en bit från sjön med panoramautsikt ca 2 km från Bardolino och Gardasjön.

Lägenheter

De 12 lägenheterna som utgör Appartamenti Vignol Uno, är enkelt möblerade, men uppfyller de grundläggande kraven för att du ska kunna njuta av en bekväm semester. De har alla en privat möblerad terrass på framsidan, en diskmaskin så att du slipper diska dig igenom semestern och så har de alla satellit-TV.

Underhållning

Här finns naturligtvis även en swimmingpool omgiven av en terrass och en gräsmatta. När du känner för en mysig grillkväll, kan du använda den gemensamma grillplatsen. Barnen kan leka på lekplatsen och du finner även ett bordtennisbord och 200 meter bort kan du spela tennis. varje lägenhet har en parkeringsplats.

Lägenheterna på Appartamenti Vignol Uno

2- rumslägenhet- 2/4 sovplatser ( Typ A- första våningen) l

Lägenherna är ca 40 m² och ligger på första våningen. De består av ett vardagsrum med pentry oh en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med dusch och WC. Lägenheterna har egen terrass med bord och stolar.

3-rumslägenhet- 4/5 (typ B- 2 våningar)

Lägenheterna är ca 50 m² och är i två plan med ingång på bottenvåningen. De består av ett vardagsrum med pentry och en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett enkelrum och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheterna har privata terrasser med bord och stolar på bottenvåningen och en balkong på första våningen.

3-rums. 4/6 sängar (typ B- första våningen)

Lägenheterna är ca 50 m² och ligger på bottenvåningen. De består av ett vardagsrum med en ett pentry och en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheterna har en privat terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Vignol Due

Bardolino, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Experia

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

search map