Semesterbostad i Bardolino vid Gardasjön

Appartamenti Vignol Due

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av en semester i en vacker miljö där du kan stressa av fullständigt. Här bor du skönt tillbakadragen från sjön, men tillräckligt nära för ett uppfriskande dopp varje dag och nära affärer och restauranger i småstaden Bardolino.

Sommarhus

De 12 lägenheterna som utgör Appartamenti Vignol Due är konstruerade för att användas under sommaren, då du kan njuta av utomhusområdena i det varma vädret. Just därför kan de inte värmas upp och är enkelt inredda, men har en terrass med bord och stolar så att du kan äta ute i det milda vädret.

Utnyttja utomhusfaciliteterna

Det som Appartamenti Vignol Due inte erbjuder inomhus, vägs upp av utomhusfaciliteter såsom en vuxenpool, barnpool, lekplats, trädgård och tennisbana. Varje lägenhet har vars en parkeringsplats.

Lägenheterna på Appartamenti Vignol Due

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ B)

Lägenheterna är cirka 55 m² och ligger antingen på första eller andra våningen. De består av ett vardagsrum med pentry och en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och wc. Lägenheterna har egen balkong / terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Rekommendationer till dig

Ca' Vettor

Bardolino, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Ca' Bottrigo

Bardolino, Veneto

Populärt i Veneto

search map