Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Skön stämning

Bardolino är en av de mysiga och vackra byarna vid Gardasjöns sydöstliga bredd. Bardolino är också ett känt vindistrikt som sträcker sig från Gardasjön och över till det kända vindistriktet Valpolicella utanför Verona. I september varje år hålls en vinfestival i staden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Härlig sjöpromenad

Bardolino har en härlig strandpromenad längs med sjön och det finns behagliga grusstränder runt om i byn. Under sommaren finns det ett stort utbud av uteställen och nattklubbar som lockar många ungdomar. Byn har flera intressanta kyrkor och det finns härliga vandrings- och cykelturer runt om byn. Grannbyarna Garda och Lazise är båda intressanta och och man når dem på bara några få minuter.

Sevärdheter i området

Det är heller inte långt till Verona från Bardolino där shoppinggatan via Mazzini är ett måste. strax söder om Lazise ligger Italiens största nöjespark, Gardaland. Här finns bl.a. ett stort tivoli för både barn och vuxna. Det är bara några få kilometer till en trevlig safaripark och följer man Minco floden söderut kommer man till den härliga blomsterparken Parco Sigurta. Det finns alltså väldigt mycket att uppleva och hitta på vid Gardsjön, inte minst operaföreställningarna i den gamla arenan i Verona.

 
 

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

search map