Agriturismo i Umbertide i Umbrien

Agriturismo Nestore

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Lägenhet Archi
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Där floderna Nestore och Tibern flyter ihop i den övre delen av Umbrien ligger den lilla landsorten Verna di Umbertide. Landskapet omkring staden är typisk för området, var Umbrien och Toscana möts: frodigt, grönt och kulligt.Hit kom romerska handelsmän och nyligen upptäckte man en romersk väg som förband Tibern med klostret San cassiano. Detta kloster som nu utgör en del av Agriturismo Nestore tillhörde prästen av Petroia och övergick sedan till familjen Rossi som idag äger både denna och gården.

För de aktiva

I detta gamla lanthus från 1700-talet är det inrett åtta rymliga lägenheter med gamla stengolv och antika möbler, som rymmer från två till sex personer. Lägenheterna är alla utrustade med TV, köksfaciliteter, telefon och badrum/toalett. Till gästernas förfogande finns en swimmingpool (18 x 6 m), tennisbana, mountainbikes, gratis wi-fi och diverse spel. I skogarna runtomkring gården finns det ett stort stigsystem, som är allt från 4 till 40 km långa. Inom förhållandevis kort avstånd finns det även möjlighet att fiska, rida eller hyra kanoter.

Smaka gårdens rustika rätter

I den lilla landsorten Verna di Umbertide finns det en hållplats, så man kan ta tåget till Umbertide och Perugia. Där finns också en bar, men inte så mycket annat. Istället kan man äta på gården, var det flera gånger om veckan lagas rustik och god mat till ytterst rimliga priser. Den närmsta tågstationen (mjölkbrygga) heter Ranchi och härifrån kan man ta lokaltåget - Ferrovia Centrale Umbra - till Umbertide och Perugia. Dessa städer är tillknutna den statliga tågbanan.

Lägenheterna

Alla lägenheter är trevligt möblerade och restaurerade och utrustade med telefon och TV. Köksfaciliteterna är enkla, men ytterst praktiska med deras fyra plattor, den stora traditionella diskho i terrazzo med dess marmorplatta.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Nestore

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Marano

Gubbio, Umbrien

Case Corboli

Todi, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Populärt i Umbrien

Hotel La Vela

Passignano sul Trasimeno

Villa Subretia

Montefalco

search map