Villa i Paciano i Umbrien

Villa Casaglia

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna härliga gamla gård ligger strax utanför den lilla landsbyn Paciano (dock inte mindre än att det finns ett par matställe och inköpsmöjligheter) omgiven av skönt landskap till alla sidor. Grannar finns det inte då den närmaste bor ca. 150 meter bort så ni kan njuta av privatlivet under semestern.

Smakfulla omgivningar

Gården stod i förfall då ägarna började renovera den 1998, och då de aldrig blev helt färdiga (ladan stod fortfarande orörd) är resultatet imponerande. Den har blivit till en smakfull och riktigt fin villa! I grunden bidrar det faktum att ladan och den gamla brödugnen som nu ofta används av gästerna till att laga pizza i, står i rustik kontrast till ställets charm.

Goda faciliteter

Villa Casaglia är uppdelad i två lägenheter som uthyres tillsammans. Det finns en 12 x 6 meter stor pool (150 cm djup), grill, den nämnda brödugnen och naturligtvis trädgårdmöbler så man kan äta ute i det fria. I det lilla annexet sidan om poolen finns det tvättmaskin, torktumlare och torkställ.

Villa Casaglia med 12 sovplatser:
- På första våningen finner man ett stort uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, öppenspis och sat-TV, separat kök (4 kokplattor, miniugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum (ett med dusch och ett med badkar - båda med toalett).
- På andra våningen finns det ett stort uppehållsrum med öppenspis och sat-TV, separat kök (4 kokplattor, miniugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum (ett med dusch och ett med badkar - båda med toalett).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Casa Bassa

Orvieto, Umbrien

Rekommendationer till dig

Ca' le Suore

Cagli, Marche

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Populärt i Umbrien

Hotel La Vela

Passignano sul Trasimeno

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

search map