Villa i Orvieto i Umbrien

Casa Bassa

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Bassa ligger 5 minuters bilväg (6 km) från stämningsfulla Orvieto, den medeltida staden byggd av tuffsten. Närmaste inköpsmöjligheter ligger endast 3 km från stället.

Stor trädgård

Landskapets starka färger och husets tuffstensfasad gör villan till ett avslappnande boende. Huset ligger på toppen av en kulle och utsikten sträcker sig från de höga kulltopparna till vinmarker, olivplantager och kornmarker. Huset är omgivet av en stor trädgård rik på blommor och utrustad med trädgårdsmöbler samt pool (4 x 8 meter) som gör vistelsen här ännu bekvämare.

Villa med 10 sovplatser:
- är på ca. 220 m² och inredd med möbler i klassisk stil. Villan är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin samt självständig värmeanläggning. Huset ligger på två plan med uppehållsrum med kokvrå på första våningen, dovrum med dubbelsäng och badrum med dusch som är handikappanpassat. Bostadsytan på andra våningen, vartill man kommer genom en utomhustrappa som slutar i en loggia med vacker utsikt, består av uppehållsrum med stor öppen spis, kök, två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch eller badkar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Villa Susanna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Rekommendationer till dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Populärt i Umbrien

search map