Agriturismo i Montefalco i Umbrien

Villa Subretia

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Subretia ligger i den lilla staden Fabbri i Montefalco kommun, där Umbriens bästa vin, det robusta rödvinet Sagrantino produceras.

Ståtlig villa

Den fina villan ligger sidan om den traditionella vinkällaren har blivit mycket konstnärligt inredd. Varje lägenhet har sin speciella inredning, möbler gjorda av lokala snickare med fantasimålade väggar som ger en mycket behaglig effekt; alltsamman i en harmonisk stil som passar in med byggnadens stil och material.

Utsikt, pool och vinproduktion

Vid en vistelse på Villa Subretia kan du se fram emot det vackra landskapet och fin utsikt till Trevi, den stora poolen med källvatten i mitten och vattenmassage vid sidorna samt barnpool. Dessutom ska vi inte glömma hjärtat på stället nämligen familjens vinproduktion och vinkällaren (Rocca di Fabbri) som ligger en bit bort från villan och där det finns möjlighet att provsmaka och köpa deras viner.

Nära till matställe

Under poolens solterrass ligger ett frukostcafé. På Villa Subretia finner man även recepetion och parkeringsplats. Närmaste restaurang ligger i Montefalco.

Speciella lägenheter

Lägenheterna är något för sig själv. De är alla utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och spis med 4 kokplattor samt ugn (några har mikrovågsugn) och kylskåp. Lägenheterna på andra våningen har aircondition medan de på första våningen är välisolerade och svala. Det ska noteras att rökning ej är tillåtet inne i lägenheterna och att bäddsoffan kan användas mot betalning av tillägg (se nedan). OBS: Det finns inte barnsängar på Villa Subretia.

Läs om lägenheterna på Villa Subretia

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente, Lazio

Rekommendationer till dig

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

Agriturismo Marano

Gubbio, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Populärt i Umbrien

L'Oasi

Assisi

Hotel La Vela

Passignano sul Trasimeno

search map