Agriturismo i Gualdo Cattaneo i Umbrien

Forte Sorgnano

Pris från per pers.
Utsikten från lägenheten Belvedere Pool och Forte Sorgnano i bakgrunden Lekplats Restaurang Pool Balkong från lägenheten Belvedere Trädgården framför lägenheten Uliveto
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I Umbriens gröna hjärta, mellan Todi, Assisi och Perugia, ligger gården Forte Sorgnano. Lantstället härstammar från slutet av 1800-talet, men blev nyligen renoverat och uppdelat i åtta komfortabla tvårumslägenheter och 3 rustika rum.

Restaurang på gården

På Forte Sorgnano finns det en fin pool med solstolar, parasoll, uthyrning av mountainbike, gemensam grill och trädgårdsmöbler, bordtennis och gemensam tvättstuga. Gården har även en egen restaurang, öppen för både frukost, lunch och middag.

Flera aktiviteter

Önskar du aktivera dig under vistelsen finns det både mountainbikes att hyra, bordtennis, ett litet gym (med ett par spinning cyklar mm), en liten fotbollsplan, biljardbord samt ett litet barn-zoo med getter, gäss, höns, kalkoner och grisar. Dessutom finns det lekplats. Hästridning och tennis finns inom 4 km.

Produktion av honung

Forte Sorgnano sprider ut sig på 208 hektar land, av vilka 180 är täckta med skog av ek och kastanjeträd. De resterande 28 hektar är täckta av uråldriga oliträd som blivit utvidgad till en plantage med fler än 1000 unga olivträd. På gården produceras även honung.

Lägenheterna

Lägenheterna är alla trevligt möblerade i klassisk rustik stil, i viss utsträckning finns dessutom familjens egna antika möbler i lägenheterna. Köksfaciliteterna är ganska goda med fyra plattor, och som man ofta ser i Umbrien, använder man köksmöbler som ser ut som klädskåp, men som innehåller allt det nödvändiga. De är alla omkring 60 m² stora och har tillgång till egen ingång.

De två trerumslägenheterna ligger ca. 150 meter från swimmingpoolen och är något större (ca. 90 m²). De råder bägge över egen trädgård med övertäckt terrass, kök med diskmaskin och ugn, satellit-TV och badrum med dusch och hårfön.

Det finns ett så kallat familjerum på gården. Det ligger på andra våningen i huvudbyggnaden och är ca. 30 m² stort. Det är i grunden tal om två rum (öppna), det ena med dubbelsäng och det andra lilla rummet med två enkelsängar med badrum med toalett och dusch.

Läs om l√§genheterna på Forte Sorgnano

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Agriturismo La Campana

Montefiore all'Aso, Marche

Rekommendationer till dig

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Case Corboli

Todi, Umbrien

Populärt i Umbrien

Villa Subretia

Montefalco

L'Oasi

Assisi

search map