Agriturismo i Acquasparta i Umbrien

Agriturismo Santomanno

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Santomanno ligger högst upp på en kulle och hör till en gård på 10 hektar där det odlas korn och saffran som tillsammans utgör en fin ram runtom själva huset.

Utforska landskapet

Huset byggdes för cirka 200 år sedan i sten och träverk. Det har renoverats med ursprungliga material men långt mer komfortabla. Vid huset finns idag en pool på 6 x 11 meter, bocciabana och bordtennis.Föredrar du en mer aktiv semester, kan du använda de mountainbikes som finns till låns här för att utforska landskapet och de omkringliggande kullarna.

Komfortabla lägenheter

De fem lägenheterna är fint inredda och bekväma. De ligger antingen på första eller andra våningen. Det självständiga huset har egen grill, medan de andra fyra lägenheterna delar ett gemensamt grillområde. Lite trafikbuller kan möjligtvis höras i bakgrunden.

Lägenheterna på Agriturismo Santomanno

Tvårumslägenhet Uva med 2/4 sovplatser (första våningen)

ligger på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch. Det finns trädgårds bord och stolar vid ingången.

Tvårumslägenhet Quadrifoglio med 2 sovplatser (andra våningen med terrass)

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet Girasole med 4 sovplatser (första våningen)

ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det trädgårdsbord och stolar.

Trerumslägenhet Rosa med 4 sovplatser (andra våningen)

ligger på andra våningen och består av kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Casa Viola med 4/6 sovplatser (första våningen)

litet hus bestående av ett rymligt uppehållsrum med två kokvrå samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Huset råder över privat trädgård med möbler och grill. Det är möjligt att sätta in en extra säng i vardera sovrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Azienda Agricola Spinola

Torgiano, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

Podere le Olle

Montegabbione

search map