Semesterbostad i Vada i Toscana

Villaggio Rosa dei Venti

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Rosa dei Venti byggdes 2008 och ligger under en kilometer från sandstränderna söder om badorten Vada. Här får du och familjen badsemester med stort B, men det är heller inte långt till många av Toscanas berömda och sevärda kulturstäder. Med andra ord, ni har lite av varje att hitta på.

Lägenheter med uteplats och internet

Här finns 55 lägenheter som alla har sin egen lilla trädgård med tillhörande möbler. Det finns möjlighet till internet (mot betalning) i lägenheterna. På La Rosa dei Venti finner du dessutom reception, parkering, bar, lekplats, mynt tvätt, fitness-rum, sportbana (kan användas till tennis eller minifotboll) och pooler, ett för barn, ett med spafunktion och sist men inte minst en vanlig pool.

Stor fin pool

Vid poolerna finns naturligtvis solstolar och ett stort gemensamt parasoll för den som vill ha lite skugga. Poolerna är öppna från kl. 8.00 till kl. 20.00 och med undantag mellan kl. 13.00 och 16.00 så finns det badvakter. Badmössa är obligatoriskt. På kvällen hålls här underhållning. Ca. 300 meter bort finner du restaurang, pizzeria och supermarket samt inom en kilometer större utbud av matställen.

Läs om lägenheterna på Villaggio Rosa dei Venti

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map