Semesterbostad i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Standard-lägenhet Superior-lägenhet Superior-lägenhet Superior-lägenhet
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Dina barn kommer älska stranden, poolen och aktiviteterna på kvällen. Du finner i La Mazzanta och på Residence Stella del Mare en sol och badmiljö med liv och härlig stämning under hela sommaren, inte minst skolornas lovveckor i Europa, alltså från slutet av juni till början av september. Under våren och hösten är stämningen lugnare. Du bor endast 100 meter från den skuggiga skogen samt från närmaste affärer.

Ett fint ställe för familjer

På Stella del Mare bor du bra. Här finns en fin lobby där du, förutom receptionen, har gratis internetpoint. Restaurang/pizzeri och bar finns, vilket gör att du inte behöver ta dig så långt för att få något gott att äta. Det fina poolområdet är favoriten och här finns givetvis en del även till barnen, som även har en liten lekplats att vara på. Fler faciliteter är parkeringsplats, privat strand med tillhörande beach-volleyboll bana samt tvättstuga (mot betalning). På stranden och vid poolen är det på kvällarna mini-club och diverse typer av underhållning, varför du kan vänta dig ett glatt hålligång.

Flera utflyktsmöjligheter

Området är den perfekta utgångspunkten för dig som vill kombinera en badsemester med kultur och härliga utflykter till Toscanas trevligare städer. Medeltida städer och byar som Florens, Siena, Lucca och San Gimignano ligger på överkomligt avstånd med bil och du kan t o m ta en tur över till Elba, från hamnen i Piombino som ligger endast en timmes körsel härifrån. I närliggande Cecina har du en hel del affärer, där du kan göra dina inköp både vad gäller mat som nöjen och en dag i veckan, under sommarhalvåret hålls det här en trevlig marknad.

Lägenheter med balkong

Lägenhetskomplexet är nytt. Det består av tre byggnader, som har lägenheter med ett, två eller tre rum. Lägenheterna är klassificerade som antigen standard eller superior och har alla telefon, satellit-tv, trådlös internetförbindelse och balkong. Lägenheterna av typen superior är ljusare och modernare och har dessutom en klimatanläggning, kylskåp med en liten frys samt diskmaskin. Superiolägenheternas balkonger är rymligare än standardrummens balkonger.

Lägenheterna på Residence Stella del Mare

Tvårumslägenhet standard med 3/4 sovplatser

Lägenheten är på ca. 35 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa till en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det är möjligt att få en extra säng (till barn upp till max. 12 år) i bäddsoffan.

Tvårumslägenhet standard med 3/5 sovplatser

Lägenheten är på ca. 40 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en person, rymligt sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. OBS! Lägenheten kan högst ha tre personer över 12 år. Är man 5 personer ska alltså 2 av gästerna vara under 12 år.

Trerumslägenhet standard med 4/5 sovplatser

Lägenheten är på ca. 45 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng (för ett barn på max. 12 år) och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet superior med 3/4 sovplatser

Lägenheten är på ca. 38 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa till en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork, rymlig balkong med bord och stolar. Det är möjligt att få en extra säng (till barn upp till max. 12 år) i bäddsoffan.

Trerumslägenhet superior med 4/6 sovplatser

Lägenheten är på ca. 45 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (till barn på max. 12 år), två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårtork, rymlig balkong med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Villa Borri

Casciana Terme

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map