Semesterbostad i Vada i Toscana

Gli Oleandri Residence

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället är förhållandevis nybyggt och ligger nära den stora skogen som ger skön skugga. Skogen ligger mellan lägenheterna och stranden. Det finns 24 enrums- och tvårumslägenheter placerade på första eller andra våningen.

Restauranger och inköpsmöjligheter

Nära lägenheterna finns det reception, gemensamt uppehållsrum, pool med parasoller och solstolar samt en liten lekplats. I den närliggande byn Mazzanta (400 meter) finns flera butiker, restauranger, apotek, disco, barer osv. Det finns också ett gott utbud av sportaktiviteter i form av en tennisbana, fotbollsplan, volleyboll och rullskridskobana. Alla aktiviterna finns nära lägenheterna.

Restauranger och inköpsmöjligheter

Själva Vada ligger ca. 3 km mot norr och har ett större urval av butiker och matställen än den närliggande byn Mazzanta (400 m) som dock har allt det nödvändigaste. Få kilometer mot söder lite inåt landet ligger staden Cecina som är lite större och även har tågstation.

Lägenheter med stor balkong eller terrass

Lägenheterna är rymliga och fint med enkelt inredda. De är utrustade med moderna faciliteter som TV, telefon, hårtork och en balkong eller terrass med trädgårdsmöbler. Två av enrumslägenheterna är HCP-vänliga.

Läs om lägenheterna på Gli Oleandri Residence

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Populärt i Toscana

search map