Agriturismo i Terricciola i Toscana

Fattoria Colleverde

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

När ni svänger av huvudvägen till Colleverde kommer ni förtrollas av landskapet. Vägen går upp och ner för de mjuka böljande kullarna täckta av vinodlingar. Precis som det hände för ägarfamiljen, ursprungligen från regionen Emilia-Romagna som köpte marken och stället 2006, kommer stillheten och skönheten sätta sitt intryck på dig från första stund. Och det är av detta skäl som du bör välja detta boende för semestern.

Bondgård med gott om utrymme

Gården är 125 hektar stor och producerar framför allt vin och olivolja. På den stora grunden runt villan där lägenheterna finns får du massor av lugn och ro till en sida, och en massa aktiviteter till den andra. Förutom poolen med inbyggd barnpool finns det också en liten multicourt med fotboll och basket. När hungern faller på kan man nyttja den gemensamma grillplatsen där du kan tillaga det du önskar samtidigt som du njuter av vädret.

Frukost restaurang och butik med gårdens skatter

På bottenvåningen finns ett frukostrestaurang där du kan sitta och njuta av landskapet medan du planerar dagens utflykt till de närliggande medeltidsstäder som pryder kullarna i området. Här kan du både få den italienska frukosten eller den mer robusta europeiska versionen. Här kan du också köpa gårdens produkter och eventuellt gå en tur bland vinmarkerna och i olivlunden och till sjöarna - beroende på när du väljer att tillbringa din semester här. Toscana utmärker sig allt efter årstiden. Vinskörden sker oftast i början av september och olivskörden i oktober. Druvorna måste vara helt mogna för att man ska kunna producera bäst vin av dem medan oliverna ska vara gröna och inte övermogna.

Till par eller familjer med barn i skolåldern

Fattoria Colle Verde är en plats för par lika mycket som barnfamiljer med barn i skolåldern, tonåringar kommer förmodligen inte att uppskatta de många nätterna på en bäddsoffa. Det fina med aktiviteterna är att du väljer själv en tillvaro på stället i lugn och ro, eller med lekande barn runt omkring dig. Frukostrummet är mer än en plats där du äter dagens första måltid - här hittar du den gästfria receptionen samt information och tips till utflykter och upplevelser under den period du valt för din semester i Toscana.

Enkelt möblerade lägenheter

Det är inte standarden av själva lägenheterna du kommer minnas stället för. Allt är rent och fint men inte lyxigt. Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och är alla (det finns totalt 18 st) utrustade med kök med 4 kokplattor, privat badrum med toalett och dusch, två sovplatser i en bäddsoffa i vardagsrummet och flugnät för alla fönster samt ventilator i sovrummet (men inte aircondition - du kan dock lämna fönster öppna på natten och höra den sköna brisen från kullarna blåsa in).

Läs om lägenheterna på Fattoria Colleverde

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Borgo La Casaccia

Montaione, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map