Villa i Sinalunga i Toscana

Villa Infinito

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Från både huset och terrassen har man utsikt så langt ögat når: över dalar, skog, vinmarker, städer mm. mm. Här kan man bo två familjer tillsammans och själv bestämma tempot medan barnen roar sig i trädgården eller i poolen.

Fin villa med utsikt

Denna fina villa från 1800-talet har renoverats med fast hand och bokas på veckobasis. Två trappor leder upp till andra våningen, och då de leder till var sin separat del av våningen är villan extra lämplig till större familjer. Från både huset och terrassen har man utsikt, så långt ögat räcker, över dalar, slätter, skog, vinmarker, städer och mycket mer.

Fin trädgård med pool och andra faciliteter

I villans stora trägård kan man roa sig. Vill man inte sola eller bada i poolen kan man svättas på den lilla planen med fotboll, volleyboll eller basket. Här finns även bordtennis och bordfotboll-spel medan männen kan stilla hungern vid grillplatsen, kanske ledsagade av ett glas vin i handen.

Strategisk placering

Villan ligger 5 km från den livliga staden Sinalunga där man finner ett stort utbud av supermarket, restauranger och andra affärer. Samtidigt är det inte langt till spännande kulturstäder som Siena (ca. 45 km), Arezzo (ca. 45 km) och Florens (105 km).

Villan på Villa Infinito

Villa med 16 sovplatser

Villans 300 m² är fördelade på 2 våningar i huvudbyggnaden samt ett mindre annex under terrasssen. - På första våningen finner vi ett stort matkök/allrum med öppen spis, stort uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett, gästtoalett med vask samt separat tvätteri med tvättmaskin. - Två trappor leder upp till andra våningen, och då de leder till varsin separat del ab våningen, är villan extra lämplig till större familjer. Den ena trappan leder till ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med vardera två enkelsängar samt ett badrum . denandra trappan leder till ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med vardera två enkelsängar samt två badrum/toalett. - I annexet hittar vi ett sovrum med dubbelsäng och tre badrum/toalett. Alla sovrum har med andra ord eget badrum samt två extra gästtoaletter.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Sergilla

La Spezia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map