Agriturismo i Santa Luce i Toscana

Agriturismo San Giorgio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Lägenhet Papavero Exempel på badrum
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

På en liten kulle med fin utsikt 360 grander runt över landskapet ligger Agriturismo San Giorgio. Här får man de lantliga fördelarna med lugn och ro samt vacker natur samtidigt som man kan köra ner till de fina sandstränderna på under 20 minuter.

Placering

Detta är stället för de som önskar bo med vacker utsikt över det toscanska landskapet men samtidigt gärna vill vara nära havet då kusten endast är 15 kilometer bort. De närmsta inköpsmöjligheterna hittar man i Santa Luce (2 km), var det också finns en restaurang/pizzeria. Ytterligare två restauranger/pizzerior hittar man i Pastina. Vill man ha ett lite störra utbud ska man köra till Rosignano Marittimo (12 km) eller Rosignano Solvay (15 km).

Pool och gott om plats

Gården ligger för sig själv uppe på en kulle med mycket fin utsikt. I den stora inhägnade trädgården finns det gott om plats för barnen att leka och springa sig trötta. Dessutm finns det en liten lekplats för de allra minsta. I trädgården finner man även poolen (8 x 16 m) med separat barnavdelning. I gårdens reception kan man få hjälp att hitta bra restauranger och information om området, toalett och tvätteri för gemensamt bruk.

Fina lägenheter med uteplats

Gästerna i de åtta lägenheterna har tillgång till tolv bord med stolar och bänkar på den stora terrassen som ligger mellan huset och poolen (det finns även gemensam grill), medan de fyra lägenheterna i annexet har alla egen veranda utanför dörren. Alla lägenheterna på gården är inredda med möbler i den sk. arte povera stilen som är en typisk rustik toscansk stil. Lägenheterna har bra kök med fyra kokplattor, kylskåp och separat frys. På gården har man verkligen lugn och ro och man blir lätt frestad att bara ligga och slappa hela dagarna istället för att besöka de många spännande städer och byar som finns i området. Lägenheterna på fôrste våningen delar huvudentré.

Läs om lägenheterna på Agriturismo San Giorgio

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Al Settimo Cielo

Massa, Toscana

La Pieve di Pomaia

Pomaia, Toscana

Le Pescine

Vada, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Toscana

search map