Semesterbostad i San Vincenzo i Toscana

Residence Lo Scoglietto

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor man en kort kilometer norr om den trevliga badorten San Vincenzos centrum dit man smidigt reser med tåg ifall man inte väljer att ha tillgång till bil. Residence Lo Scoglietto ligger i ett mycket lugnt område med begränsad trafik rakt ner till den fina sandstranden precis sidan om hoellet med samma namn (och ägare) - Hotel Lo Scoglietto.

Rakt ut till havet

Här har man inrett 14 trevliga lägenheter fördelade på 3 våningar och var man inte kommer att sakna moderna bekvämligheter, alla lägenheter har nämligen telefon, förvaringsbox, flatscreen-TV, internet och aircondition. Sist men inte minst så har alla lägenheter en möblerad balkong med utsikt mot havet och ställets privata sandstrand, som har tilldelats den Blåa Flaggan. Vill man inte ligga på stranden, paddla kanot eller åka trampbåt, så kan man svalka av sig i ställets gröns trädgård som omger komplexet.

Gångavstånd till matställe och inköpsmöjligheter

När man blir hungrig så kan man äta både frukost och lunch på hotellet som ligger bredvid. Personalen på hotellet hjälper gärna till att ge tips och förslag på goda restauranger i området. OBS: det hör inte några parkeringsplatser till lägenheterna. Det går dock att parkera på de offentliga parkeringarna i närheten.

Lägenheterna på Residence Lo Scoglietto

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 50 m² stora och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med 4 kokplattor och ugn, diskmaskin samt kylskåp med frysbox, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett samt hårtork. Lägenheterna har alla möblerad balkong med havsutsikt.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och havsutsikt)

Lägenheterna är ca. 70 m² stora och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå med 4 kokplattor och ugn, diskmaskin samt kylskåp med frysbox, två sovrum med dubbelsäng, två badrum med dusch och toalett samt hårtork. Lägenheterna har alla möblerad balkong med havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Le Finestre

Marina di Castagneto C., Toscana

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Villa Borri

Casciana Terme

search map