Villa i San Giustino Valdarno i Toscana

Arcobaleno

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast 1½ kilometer utanför den lilla staden San Giustino Val d'Arno ligger denna härliga villa i en lantlig idyll. Här bodde en gång den stora italienske författaren Vasco Pratolini och idag uthyrs villan på veckobasis till personer som önskar lite lugn och ro i vackra omgivningar.

Fin pool och utsikt över dalen

Utsikten över dalen är fantastisk och vid den 10 x 4 stora poolen så är man så långt ifrån all stress och buller som det bara är möjligt. Här är gott om plats för barnen att leka bland träd och olivlundar medan det för de vuxna finns tvättmaskin och satelllit-TV. Ett par mountainbikes står gratis till förfogande.

Villa med 10 sängar:
- Villans totalt 165 kvm är fördelade på två våningar. På första våningen finns ett matrum, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett med dusch. På andra våningen finns ett uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng (det ena en suite med badrum / toalett), sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett med dusch. Man kommer upp till andra våningen via en utvändig trappa.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Fonte Vinaglia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Ca' di Vestro

San Giustino Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

search map