Agriturismo i San Gimignano i Toscana

La Torraccia di Chiusi

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett så högklassigt och stämningsfullt lantställe med både egen restaurang, panoramisk pool och bildsköna omgivningar finner man sällan. La Torraccia di Chiusi är för oss och våra kunder drömmen om det äkta Toscana så som det ska upplevas på landet. Familjen bor här själva och odlar både vin, oliver och grönsaker samt tar emot sina gäster med öppen famn.

Kombinera utflykter med lugn och ro

Vi talar i grund och botten om flera byggnader, som under flera århundanden har växt samman till en stor sammanhängande byggnad. Vi befinner oss längs den medeltida Via Francigena, där pilgrimmerna vandrade för att komma till och från Rom. Vägen finns än idag vid La Torraccia di Chiusi och du kan ta den för att komma till San Gimignano genom skogen (ca. 1,5 timme) eller hela vägen till Volterra. I grund och botten får man här ett utmärkt ställe för kombination av utflykter på dagarna och avkoppling på eftermiddagen och kvällen.

Pool med panoramautsikt

En kort bit i från villan har ägarna anlagt en fin pool med tillhörande barnpool, varifrån du har utsikt över vinmarkerna och San Gimignano. Här kan man även hälsa på två av gårdens åsnor i en närliggande inhägnad. Man renar poolen på det mest ekologiska sätt, dvs. med saltvattenfilter. Vid poolen finns omklädningsrum med solstolar och parasoll.

Välinredda och smakfulla rum

I huset finns det totalt sju välmöblerade och smakfullt inredda rum. I alla rum är det möjligt att sätta in en extra säng. Rummen är utrustade med TV, ventilation, värmeanläggning och privat badrum med toalett och dusch. Dessutom finns det tre rymliga suiterum som kräver en förklaring:

Suite 9 med 2+1 sovplatser
- består av uppehållsrum med bäddsoffa för en person och TV, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Rummet är utrustat med kylskåp, aircondition samt en stor privat terrass.
Suite 10 med 2+2 sovplatser
- består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer (mot tilläggsbetalning) och TV, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Rummet är utrustat med kylskåp, aircondition samt en stor privat terrass. Suite 9 och 10 ligger bredvid varann.
Suite 11 med 4 sovplatser
- är i grunden inte alls en suite, utan två separata sovrum och ett uppehållsrum. Den består av ett rymligt uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Rummet är utrustat med TV, kylskåp, aircondition samt en privat terrass.

Genuin restaurang med lokala rätter

Här finns också en restaurang, som drivs av en av ägarns gamla vänner, en sann konstnär som var dag presenterar läckra rätter i den matsal som han själv dekorerat med egna tavlor. Vi har själva ätit här och maten som är baserad på ägarens egna råvaror, var välsmakande. Utöver restaurangen finns här också en liten bar med utgång till trädgården franför villan, var gästerna har möjlighet att ta en kopp kaffe eller ett glas vin.

Gå på upptäcktsfärd i naturen

Vid La Torraccia di Chiusi finns en stor park med olivlundar och skog. Framför huset går en kort men mycket fin stig mellan cypresserna till en ekskog. I huset hittar du dessutom, för de kallare årstiderna ett avslappningsrum med vattenmassage-badkar samt bastu. Här finns även möjlighet att beställa massage.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map