Semesterbostad i San Gimignano i Toscana

La Rondine

Pris från per pers.
Landskapet vid San Gimignano
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här hos familjen Ciocci och deras två snälla hundar längs en lugn grusväg, där man föresten kan promenera in till San Gimignano med sitt medeltida centrum och de ståtliga tornen, caféer och restauranger.

Nära lokalbefolkningen

Här kommer du således att bo nära lokalbefolkningen, medan du samtidigt kan bo så privat som du önskar. Lägenheten har du helt för dig själv, och ingången är ganska självständig. Här har du möjlighet att välja om du vill sätta dig vid ditt privata bord i trädgården framför ingången eller om du vill vara på den andra terrassen, som delas med familjen. Här finns även en fin pool på 10 x 5 meter, som gästerna delar med den lilla familjen.

Restaurangen Da Pode

När vi talar om restauranger, så tillagar Francesca god mat på den närliggande restaurangen Da Pode, som alltid är värd ett besök. I annat fall är det endast ett par kilometer till San Gimignanos historiska centrum med fint utbud av restauranger, caféer, barer och affärer.

Tvårumslägenhet med 2+1 sovplatser
Lägenheten ligger på första våningen och har privat ingång med en liten trädgård framför. Den består av kök (med matplats, fyra kokplattor, ugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Appartamento San'Ippolito

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Populärt i Toscana

search map