Semesterbostad i San Gimignano i Toscana

I Borghi

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Pancole ligger 5 km från själva San Gimignano. Här finns inte så mycket att se förutom en handfull vingårdar samt en magnifik utsikt till vinlandskapet. Kom hit och njut av lugnet och utsikten.

Fin pool

I Borghi är ett hus från 1940-talet som ligger mitt i Pancole. Det blev byggt till familjen Borghi själv, som på den tiden drev byns lilla lanthandel. Idag har familjen inrett huset till fem uthyrningslägenheter som delas om en fin pool av den typ var vattnet flyter ut över den ena sidan och på så sätt nästan ger en uppfattning av att vara i oändlighet.

Lägenheter med egen terrass

Även om här finns bra möjlighet för att parkera på gatan så är finns det också en privat parkeringsplats till I Borghi. Lägenheterna är smakfullt möblerade och välhållna. De är utrustade med aircondition samt har alla egen terrass med bord och stolar.
OBS: Då grunden sluttar mycket finns det både lägenheter ut till gatan och lägenheter ut till trädgården på "markplan" då trädgårdsplanet ligger en nivå under gatan.

Lägenheterna på I Borghi

Tvårumslägenhet Caffé med 2 sovplatser

ligger på första våningen ut mot trädgården och består av uppehållsrum med soffa (från uppehållsrummet har man utgång till den övertäckta terrassen), separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har tvätmaskin.

Trerumslägenhet Zenzero med 3 sovplatser

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med soffa (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med himmelssäng och balkong, sovrum med enkelsäng samt badrum med badkar och toalett. Lägenheten har tvättmaskin och diskmaskin. Från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass.

Trerumslägenhet Tabacco med 4 sovplatser

ligger på första våningen ut mot vägen och består av uppehållsrum med soffa (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenhet Cacao med 4 sovplatser

ligger på första våningen ut mot vägen och består av uppehållsrum med soffa och öppen spis (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med badkar och toalett. Lägenheten har tvättmaskin och diskmaskin.

Trerumslägenhet Liquirizia med 4 sovplatser

ligger på första våningen ut mot trädgården och består av uppehållsrum med soffa och öppen spis (från uppehållsrummet har man utgång till lägenhetens terrass), kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med badkar och toalett. Lägenheten har tvättmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo dell'Era

Volterra

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

search map