Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedömning
4,6 av 5
Fantastiskt
Baserat på 5 resupplevelser

Boka här för att:

  • du kan äta ute utan att ta bilen
  • pool är ett måste
  • aircondition är viktigt
Hämtar innehåll

Fint hotell med plats för alla

Bo bra och ät ännu bättre här på Hotel Sovestro vid foten av San Gimignano. Här finner du fina rum med terrass eller balkong, hela två pooler och en utmärkt restaurang.

På gång avstånd från San Gimignano ligger Hotel Sovestro omgivet av gröna områden och vin marker. Här finns det två pooler, en praktfull restaurang, också har alla rum egen terrass/balkong.

Bättre och bättre år efter år

Hotellet utmärker sig bland annat genom att aldrig "stå still": Varje år förbättras kvaliteten! Senast i juni 2013 har ett fitness center tillkommit (60 m²) löpband, spinning cykel, elliptiska cykel, olika storlekar på hantlar och fitness boll och olika maskiner av märket BH Fitness.

Gott om plats för både barn och vuxna

Här finns allt vad man kan önska sig av en avslappnad vistelse mitt i Toscanas hjärta, inte minst folkets rättframma och godmodiga attityd som är så typiskt för denna regionen. Här behöver inte barnfamiljer oroa sig över att vara till besvär eller störa samtidigt som också vuxna par kan få en behaglig och avslappnad semester. Här är det nämligen väldigt gott om plats. Barnen samlas runt den stora barnbassängen som ligger mitt på en stor gräsplan i ett av egendomens hörn. De vuxna kan i sin tur ägna sig åt den stora simbassängen med en härlig vattenmassage avdelning som är omgiven av solstolar och parasoller. Det finns dessutom parkeringsplats.

God frukost och god restaurang

Restaurangen förtjänar en alldeles egen beskrivning, den är så bra att vi har valt att lägga med den under "Restauranger i San Gimignano". Låt oss bara säga att Lucia lagar bättre mat är vad 9 av 10 restauranger i Toscana gör, där det annars generellt serveras riktigt god mat. Frukostbuffén är också den god, inte långt ifrån den som serveras på fyrstjärniga hotell. OBS: Restaurangen håller stängt måndagar.

Rymliga rum med terrass eller ballkong

Rummen är rymliga och välmöblerade med sköna sängar. Alla rum har eget badrum/toalett, aircondition, minibar och 26 " flatscreen TV med SKY-kanaler. De flesta rummen ligger på första våningen och har utgång till egen terrass med bord och stolar medans rummen på andra våning har en rymlig balkong.På hotellet finns dessutom wifi. Om man önskar promenera in till San Gimignano, rekommenderar vi att man tar den lilla landsvägen som går omkring 100 m bakom hotellet, det är 1800 meter in till det historiska centrum (eller 1600 meter via landsvägen).

Dölj texten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Liknande ställe

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Föreställ dig att du tar av från landsvägen och kör ner på en liten grusväg. Du kommer då in i en frodig dal som präglas av lugn och ro samt ett fint böljande landskap... Så är känslan att ankomma till La Torraccia di Chiusi.

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Villa di Capovento hälsar dig välkommen till avkoppling, god mat, vacker utsikt och ett dopp i poolen här i hjärtat av vackra Chianti. Ta din bättre hälft i handen och glöm vardagsproblem och stress för en stund. Ni kommer älska det!

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Albergo Quattro Gigli kombinerar allt det bästa med Toscana: god mat, härliga viner, hjärtlig mottagning, smakfulla omgivningar och en stämningsfull medeltidsby. Dessutom finns det både aircondition, wi-fi och pool.

Rekommendationer till dig

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Albergo Quattro Gigli kombinerar allt det bästa med Toscana: god mat, härliga viner, hjärtlig mottagning, smakfulla omgivningar och en stämningsfull medeltidsby. Dessutom finns det både aircondition, wi-fi och pool.

Il Trebbiolo Relais

Pontassieve, Toscana

Il Trebbiolo Relais är enligt oss mer än ett hotell på landet och långt bättre än andra liknande villor som även de blivit omgjorda till semesterställen på landet i Toscana. I den stora trädgården har... man installerat en fin pool varifrån man har utsikt över dalen. Det finns bord och stolar framför villan varifrån man kan njuta av den fina utsikten. Här finns även en liten med spännande restaurang var man använder sig av villans egen produktion av olivolja, grönsaker och annat gott. Läs mer

Borgo Etrusco

Scarlino, Toscana

Håll din sommarsemester under ordnade förhållande på detta prydliga och fina ställe. Här bor du i lägenhet med egen terrass, en härlig pool och endast 7 km till de sköna sandstränderna. En riktigt fin bas för den perfekta solsemestern.

Populärt i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

Få städer utmed den toscanska kusten är så mysiga och charmiga som Castiglioncello. På samma vis är Hotel Baia del Sorriso ett charmigt och prisvärt val för din vistelse. Njut av utsikten, restaurangen och stranden.

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano

Ibland är det så enkelt. Du vet precis vad du önskar och vi serverar det till dig: ett litet genuint lantställe med egen restaurang där du kan njuta av vällagad mat efter ett dopp i poolen eller dag full av upplevelser i det sköna Toscana.

La Vedetta

Montenero

Denna villa uppfördes under slutet av 1700-talet av den danska baronen Herman Schubart

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk