Hotell i San Gimignano i Toscana

Hotel Sovestro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
Hämtar innehåll

På gång avstånd från San Gimignano ligger Hotel Sovestro omgivet av gröna områden och vin marker. Här finns det två pooler, en praktfull restaurang, också har alla rum egen terrass/balkong.

Bättre och bättre år efter år

Hotellet utmärker sig bland annat genom att aldrig "stå still": Varje år förbättras kvaliteten! Senast i juni 2013 har ett fitness center tillkommit (60 m²) löpband, spinning cykel, elliptiska cykel, olika storlekar på hantlar och fitness boll och olika maskiner av märket BH Fitness.

Gott om plats för både barn och vuxna

Här finns allt vad man kan önska sig av en avslappnad vistelse mitt i Toscanas hjärta, inte minst folkets rättframma och godmodiga attityd som är så typiskt för denna regionen. Här behöver inte barnfamiljer oroa sig över att vara till besvär eller störa samtidigt som också vuxna par kan få en behaglig och avslappnad semester. Här är det nämligen väldigt gott om plats. Barnen samlas runt den stora barnbassängen som ligger mitt på en stor gräsplan i ett av egendomens hörn. De vuxna kan i sin tur ägna sig åt den stora simbassängen med en härlig vattenmassage avdelning som är omgiven av solstolar och parasoller. Det finns dessutom parkeringsplats.

God frukost och god restaurang

Restaurangen förtjänar en alldeles egen beskrivning, den är så bra att vi har valt att lägga med den under "Restauranger i San Gimignano". Låt oss bara säga att Lucia lagar bättre mat är vad 9 av 10 restauranger i Toscana gör, där det annars generellt serveras riktigt god mat. Frukostbuffén är också den god, inte långt ifrån den som serveras på fyrstjärniga hotell. OBS: Restaurangen håller stängt måndagar.

Rymliga rum med terrass eller ballkong

Rummen är rymliga och välmöblerade med sköna sängar. Alla rum har eget badrum/toalett, aircondition, minibar och 26 " flatscreen TV med SKY-kanaler. De flesta rummen ligger på första våningen och har utgång till egen terrass med bord och stolar medans rummen på andra våning har en rymlig balkong.På hotellet finns dessutom wifi. Om man önskar promenera in till San Gimignano, rekommenderar vi att man tar den lilla landsvägen som går omkring 100 m bakom hotellet, det är 1800 meter in till det historiska centrum (eller 1600 meter via landsvägen).

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere

search map