Agriturismo i San Gimignano i Toscana

Fattorie Santo Pietro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är verkligen idylliskt och fridfullt ute på landet i Toscana, här omkring 8 kilometer från staden San Gimignano. Utsikten är vacker så långt ögat når och Fattorie Santo Pietro är ett imponerande ställe både på grund av placeringen, historiens vingsus och inte minst den höga standarden.

Restaurang och matlagningskurs

Detta stora gårdskomplex ligger längst Italiens gamla pilgrimsrutt,Via Francigena, och det är inte heller otroligt att namnet, Sankt Peter, hänvisar till just detta då pilgrimmerna gick till Peters by och grav, det vill säga Rom. Det kommer fortfarande förbi pilgrimmer lite titt som tätt men gården koncentrerar sig nu på de gäster som önskar stanna lite längre och med bättre komfort. De producerar dessutom vin och olivolja som man naturligtvis kan smaka av samt köpa på gården. Här arrangeras även matlagningskurser var du kan lära dig att laga äkta toscansk mat. Här finns även en restaurang var man kan äta middag 3-4 gånger i veckan.

Pool med fantastisk utsikt

Här arrangeras många typer av aktiviteter för de gäster som så önskar och så finns här 16 fina och stilrena lägenheter som tillsammans delar en pool, varifrån man har fantastisk utsikt. Lägenheterna är fördelade på tre byggnaden: Huvudbyggnaden La Torre samt de två mindre byggnaderna Casa si Velia och Il Fienile. I en fjärde byggnad (La Villa) finns endast huset Coiano. Lägenheterna varierar en del i storlek, men de är alla fint möblerade som oftast med många antikviteter och de har friliggande bjälkar i taket och terrakottagolv. De har alla kokvrå med fyra plattor, mikrovågsugn och marmorhandfat (ofta antikt) samt kylskåp, som dessvärre av hänsyn till estetiken inte är särskilt stora.

Lägenheter med aircondition

Alla lägenheter har egen värmeanläggning och aircondition. Alla lägenheter har bord och stolar till förfogande utomhus.

Läs om lägenheterna på Fattorie Santo Pietro

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

search map