Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Pris från per pers.
Huvudbyggnaden med den närliggande poolen och tennisbana Girasoli Restaurangen Exempel på inredning Exempel på inredning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria di Castiglionchio ligger på landsbygden med vinmarker, skog och utsikt som skapar ramarna för semestern. Här bor du ca. tre kilometer från staden Rosano sull’Arno. Gården producerar flera olika viner samt olivolja. Du kan njuta av läckerheterna i restaurangen samt titta in i produktionen.

Bo på landet 15 km från Florens

Gården var en gång i tiden en liten landsby och erbjuder idag rustika lägenheter och en innehållsrik vistelse på höjderna nära Florens (15 km). Gården producerar dessutom både vin och olivolja som man kan köpa i receptionen eller på restaurangen som har öppet två / tre kvällar i veckan.

Lägenheternas placering

Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden eller i den nybyggda byggnaden Girasoli. Vi informerar gärna stället om var ni önskar bo men kan inte garantera det.

Flera faciliteter

På gårdens område finns det en stor trädgård med gröna område samt en stor pool som mäter 17 x 7 meter och 15 x 5 m med djup på mellan 75 - 135 cm och. Det finns dessutom tennisbana, cyklar att hyra, hästridning och tvätteri. Det säljs dessutom delikatesser och specialiteter förutom den olivolja, honung och vin som pruduceras på gården. En gång i veckan arrangeras det en rundvisning på gården.

Bondgård för barnfamiljer

Detta ställe rekommenderas framförallt åt familjer som vill vara på ett ställe som präglas av barn i alla åldrar som vill ha mycket plats att röra sig på i en trevlig toscansk miljö med mycket stämning och en fin utsikt över vinmarkerna samt flera möjligheter för trevliga utflykter (till bl.a. Florens, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano och Greve in Chianti) som alla ligger inom en timmes bilkörning.

Läs om lägenheterna på Fattoria di Castiglionchio

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map